Mortens aften

Når mørket falder på og efterårets blade fylder gaderne, inviterer vi dig indenfor i Cafe Felix’s varme, til en aften dedikeret til den lækre og traditionelle danske fest – Mortens Aften.

Specialtilberedt Mortens Menu

Gør noget helt specielt ud af Mortens Aften i år og lad os forkæle dig og dine nærmeste med vores særligt sammensatte Mortens Aften-menu, skabt med sæsonens allerfineste råvarer og en ekstra portion kærlighed. Her hos os bliver den klassiske and spændende igen, med nye twists og overraskende elementer, der vil danse på din gane og skabe uforglemmelige smagsøjeblikke.

Mortens Aften er en tid for samling og hygge. Inviter familie og venner til en aften, hvor I sammen kan dele glæden ved et godt måltid og hinandens selskab. Vores stemningsfyldte omgivelser og engagerede team sørger for, at I får en fuldstændig bekymringsfri og vidunderlig aften hos Cafe Felix.

Pladserne er begrænsede og efterspørgslen er altid stor, så sikr dig din reservation i god tid og glæd dig til en aften, hvor vi fejrer Mortens Aften i hjertet af Albertslund hos Cafe Felix.