Julemenu

Fra den 1. November til og med den 7. Januar kan du nyde vores helt unikke Cafe Felix Julemenu. Som en helt uforglemmelig oplevelse hos Felix Steakhouse har vi også valgt at inkludere 3 timers fri bar!

Glædelig jul og godt nytår!

Hold dit julearrangement hos Cafe Felix

Vores julemenu skal bestilles på forhånd for dit besøg. Ring til vores café på 43 62 31 31 eller vores steakhouse på 43 62 32 32.
Vi glæder os til at give jer en aften i ikke glemmer samt en god jul.

Alt hvad du ser på de forskellige menuer, vil være en del af din middag, så du behøver ikke tænke over hvilken menu du vil have. Du kan smage dem alle sammen! Vi garanterer en masse mad og samtlige smage. I forhold til allergener ved vi at i et selskab kan der være specielle behov. Selvom vi er et steakhouse, kan vi levere vegetar alternativer, ligesom vi også tage højder for allergener og religion. Oplys os gerne dine ønsker ved bestilling, så løser vi det.

Juleplatte

kr 189 min. 6 kuverter
  • Juleplatte Marineret sild med karrysalat og kapers
  • Æg og rejer med mayonnaise og kaviar
  • Leverpostej med bacon og champignon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Rødspættefilet med remoulade, citron og æble
  • Ost med kiks og druer eller Ris a la mande med kirsebærsauce

Luksus Julebuffet

kr 299 min. 20 kuverter
  • Marineret røde og hvide sild med karrysalat og kapers
  • Laks med rævesauce - Æg og rejer med mayonnaise og kaviar
  • Rødspættefilet med remoulade, citron og æble
  • Leverpostej med bacon og champignon - Andebryst i appelsinsauce
  • Frikadeller med surt - Flæskesteg med rødkål og appelsin
  • Ost med kiks og druer eller Ris a la mande med kirsebærsauce.

Send forespørgsel til os

Juleplatte

Min. 6 kuverter 189,-

Juleplatte Marineret sild med karrysalat og kapers.

Æg og rejer med mayonnaise og kaviar.

Leverpostej med bacon og champignon.

Flæskesteg med rødkål.

Rødspættefilet med remoulade, citron og æble

Vælg mellem: Ost med kiks og druer eller Ris a la mande med kirsebærsauce.

Luksus Julebuffet

Min. 20 kuverter 299,-

Marineret røde og hvide sild med karrysalat og kapers.

Laks med rævesauce.

Æg og rejer med mayonnaise og kaviar

Rødspættefilet med remoulade, citron og æble.

Leverpostej med bacon og champignon.

Frikadeller med surt.

Flæskesteg med rødkål og appelsin.

Andebryst i appelsinsauce. 

Vælg mellem: Ost med kiks og druer eller Ris a la mande med kirsebærsauce.