Madoplevelser, du aldrig vil glemme

Felix Steakhouse er kendt for at tilbyde et omfattende menukort fyldt med lækre kødretter og gourmetoplevelser. Deres menu er designet til at tilfredsstille selv de mest kræsne kødelskere og byder på et udvalg af saftige steaks og andre velsmagende retter.

Brunch

Mandag - fredag 10:00 - 13:00
Lørdag - søndag 10:00 - 14:00

  • BRUNCH TÅRN - min. 2 personer 119,-

Røræg med bacon, cocktail pølser, kartoffelrösti, 2 slags pålæg, 2 slags ost, tunmousse med avocado og sesamfrø, frugt, vaniljeskyr med karamelkugler, amerikanske pandekager, croissant, frugt skål, brød og smør.

  • BØRNE BRUNCH TALLERKEN 79,-

Røræg med cocktail pølser og bacon, 2 slags ost, chorizo pølse, Amerikanske pandekager, frugt skål, vaniljeskyr med karamelkugler.

  • EGGS BENEDICT 89,-

Serveres på surdejsbrød med avocado, bacon, babyspinat, pocheret æg med Hollandaise sauce.

  • EGGS ROYAL 99,-

Serveres på surdejsbrød med avocado, baby spinat, røget laks, pocheret æg med Hollandaise sauce.

FROKOST

10:00 - 16:00

  • FELIX PLATTE 159,-

Æg med rejer, mayonnaise og asparges, tunmousse med sprød kapers og urter, ristet ciabattabrød med røget laks, pesto og tartar sauce, mørbrad med bløde løg, og bearnaise, grillet kyllingebryst, bacon.

  • HYGGE PLATTE 159,-

Parmaskinke med melon, tunmousse med rugbrødschips, avocado med tigerrejer og babymajs, røget laks med pesto og ærteskud, oste bruschetta med jordbærmarmelade og valnødder, chokolademousse med bær, ost med vindruer. Serveres med brødkurv.

  • PARISER BØF 200G 139,-

Serveres på ristet brød med peberrod, pickles, løg, kapers rødbeder samt æggeblomme.

  • STJERNESKUD 129,-

Serveres på ristet brød med stegt og dampet rødspættefilet , rejer, røget laks, asparges, kaviar, Thousand Island dressing, kapers og citron.

  • FROKOST BØF 199,-

Køkkenets udskæring 200 gram serveres med tynd skåret pommes frites, bearnaise sauce og sprød salat.

SMØRREBRØD

  • MØRBRAD 89,-

Smørrebrød med grillet mørbrad, karamelliseret løgpure, løgringe, bearnaise, karse.

  • SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET 79,-

Smørrebrød med rejer, asparges, mayonnaise og æble.

  • HUMUS MED AVOKADO 69,-

Smørrebrød med sødkartoffel falafel,ristede kikærter, syltede rødløg og karse.

  • SPRØD TORSK 89,-

Smørrebrød med cherrytomat, semi-tørrede tomater, pesto, burrata og balsamico glace.

  • FELIX MENU 469,-

FORRET
Smoked carpaccio
Røget okseinderlår, med trøffelmayonnaise, rucola og parmesanost

eller

Røget lakseterrine
Agurk, carpaccio, fennikel, persille vinaigrette, tallerkensmækker og dild.

HOVEDRET
250 g kornfodret Black Angus Ribeye
Steak fries med timian, oregano og havsalt Dagens garniture Vælg selv sauce Bearnaise, spicy bearnaise, rødvin peber eller hollandaise.

DESSERT
Crème brûlée
Med jordbær gelato og bær.

eller

Chokoladefondant
Lavet på hvid chokolade, ristet pistacie, pakket ind i filodej serveres med bær, crumble og vanilje gelato.

  • VINMENU - 3 glas 250,-

Riesling, Greenleaf [ØKO] 
Montepulciano,
Yume Sauternes, Louis Eschenauer

  • KOKKENS MENU / PR. PER. 489,-

Min. 2 personer

Kokkens 8 udvalgte retter

  • VINMENU - 3 glas 250,-

3 glas – kokkens valg

LETTE RETTER

Alle forretter serveres med brødkurv

  • RISOTTO 89,-

Ærtepure med basilikum, grillet asparges og parmesanost.

  • SMOKED CARPACCIO 119,-

Røget okseinderlår, med trøffelmayonnaise, rucola og parmesanost.

  • RØGET LAKSETERRINE 129,-

Agurk, carpaccio, fennikel, persille vinaigrette, tallerkensmækker og dild.

  • TIGERREJER 119,-

Flamberet i hvidvin, stegt i polpa tomat, hvidløg og rosmarin, toppet med parmesan, persilleolie og sprød rosmarin. Serveres med brød og smør.

  • BRUSCHETTA 99,-

Cherrytomat, oliven, hvidløg, pesto, basilikum, gratineret mozzarellaost og parmaskinke, toppet med basilikum og persilleolie.

  • CHEVRE CHAUD 119,-

Bagt gedeost på ristet surdejsbrød, rucola, sprød salat, valnødder, rosiner, purløg, honning-balsamico og figenmarmelade, parmaskine, rødløg.

  • FELIX SPECIAL - DELE 159,-

Røget okseculotte stegt på varm støbejern med løg, serveres med varm cheddar sovs og grillet brød.

  • SMOKED OKSEFILET 189,-

Rosa stegt oksefilet, rucola, cherrytomat, parmesan, løgpure, serveres koldrøget med brød og smør.

SALATER

Serveres med brødkurv.

  • KYLLING 139,-

Lækker frisk salat med marineret kyllingebryst, edamamebønner, bacon, sesam, tomat, agurk, rødløg, æble, sennep-honning dressing.

  • LAKS 139,-

Lækker, frisk salat med røget laks, edamamebønner, cherrytomat, agurk, kapers, asparges, rødløg, cashewnødder, citron og sauce tartar.

  • TIGERREJER 149,-

Stegte tigerrejer med salat, avocado, cashewnødder, sesam, edamamebønner, agurk, syltede rødløg, semidried tomater og sesamolie.

  • GOAT CHEESE 139,-

Lækker frisk salat med gedeost, parmaskinke, valnødder, cherrytomater, agurk, avocado, edamamebønner, rødløg og honning balsamico.

  • STEAK 149,-

Frisk salat med oksemørbrad, stegte champignon, rødløg, edamamebønner, soltørret tomater, agurk, friske tomater, parmesan ost, sennep- honning dressing.

KØD

Alle vores steaks pensles med timiansmør og krydres med flagesalt. Serveres med sæsonens garniture på en bund af ugens puré.

  • BLACK ANGUS RIBEYE - ca. 250g 299,-
  • BLACK ANGUS RIBEYE - ca. 400g 389,-

200 dages kordfodret. Marmoreret udskæring fra den øverste stykke af oksefilleten. Flot fedtmarmorering giver kødet rigtigt meget smag, saft og kraft.

Marmoreret oksefilet fra det øverste stykke af fileten. Marmoreringen giver kødet rigtig meget smag, saft og kraft.

  • BLACK ANGUS OKSEFILET - ca. 250 g. 229,-
  • BLACK ANGUS OKSEFILET - ca. 350 g. 319,-

200 dages kordfodret. Den fine marmorering er med til at give oksefilet sin saftige og kraftige smag.

  • MØRBRAD - ca. 200 g. 239,-
  • MØRBRAD - 300 g. 339,-

En tykt skåret og meget mør bøf helt uden fedt og sener. Smagen er meget mild og saftig.

  • TOURNEDOS - 220 g. 259,-
  • TOURNEDOS - 330 g. 359,-

3-4 cm høj bøf skåret fra midten af en afpudset oksemørbrad ombundet med bacon, som holder på kødets høje facon.

  • LAMMEKRONE - ca. 300 g. 279,-

Lammekrone grillet med ben, der giver kødet saft og smag.

ØVRIGE HOVEDRETTER

  • SPRØD TORSK MED RISOTTO 189,-

Ærtepure med basilikum, grillet asparges, parmesanost, friske urter og revet citronskal

  • LAKSEFILET 289,-

Ovnbagt laksefilet marineret i citron honning glaze, serveres med stegt garniture på gulerodspure, grillet citron og pommes duchesse med trøffel stuvet spinat og parmesan.

  • GRILLET DANSK KYLLING - ca.300g 229,-

Kylling overlår marineret i masala serveres med stegt garniture på gulerodspure, serveres med tynd skåret pommes frites og valgfri sauce.

  • GOURMET BURGER - 200 g. 179,-

Grillet mørbrad i tynde skiver med cheddar ost, røget okseinderlår, stegte løg, karamelliseret løg, hjemmerørt trøffelmayo og figenmarmelade. Serveres med steak fries og valgfri hjemmerørt sauce.

  • FELIX BURGER - caq. 200g 149,-
  • FELIX BURGER - caq. 400g 179,-

Black Angus kornfodret hakkebøf, cheddarost, bacon og karamelliseret løg. Serveres med steak fries og valgfri hjemmerørt sauce.

  • LAMMEKRONE - ca. 300 g. 279,-

Plantebøf lavet på soya med gratineret gedeost, grillet peberfrugt, karamelliseret løg, guacamole, og frisk salat, tomat. Serveres med steak fries og valgfri hjemmerørt sauce.

  • SIDE SALAT 40,-

Cæsar salat
Lækker frisk salat med croutoner, parmesanost, cæsardressing.

Tomat salat
Lækker frisk salat med bøf tomat, mozzarellaost, cherry tomat, pesto, basilikum, balsamico glaze.

Salat med vinaigrette
Lækker frisk salat med cherrytomater, edamame bønner, valnødder, rosiner og æble.

  • KARTOFLER 35,-

Dagens kartofler

Spicy fries Tykke fries

Trøffel fritter med parmesanost (+15)

  • SAUCE 25,-

Bearnaise

Spicy bearnaise

Peber

Rødvin

Hollandaise

Kryddersmør

Chimichurri

SIDE ORDERS

Bestilles separat i skåle

200 g./ 400 g.

  • TRØFFEL FRIES 60,-

Tynde fries rørt i trøffel, parmesan og havsalt serveres med hjemmerørt trøffelmayo.

  • CHEESY FRIES 40,-

Store fries med varm ostesovs, og sprød bacon i tern.

  • STEAK FRIES 35,-

Med pommes frites og remoulade.

  • POMMES DUCHESSE 35,-

På en trøffel stuvet spinat og parmesan.

  • SPICY FRIES 35,-

Tynde fries med hjemmelavet spicy blanding.

  • TOMAT SALAT 40,-

Bøftomat i skiver, cherrytomat, mozzarella kugler, røget mandler, basilikumspesto, olivenolie, balsamico glaze.

  • CÆSAR SALAT 40,-

Hjertesalat, cherrytomat, brødcroutoner, hjemmerørt cæsardressing, fintrevet parmesanost og basilikum - Kan opgraderes til en hovedret med sprød kylling 80,-

SAUCE

Ad libitum pr. person

200 g./ 400 g.

  • BEARNAISESAUCE 25,-

Cremet og syrlig med frisk estragon.

  • SPICY BEARNAISESAUCE 25,-

Store fries med varm ostesovs, og sprød bacon i tern.

  • PEBERSAUCE 25,-

Lavet på den franske måde, med madagaskarpeber.

  • RØDVINSSAUCE 25,-

Lavet på vores husets vin, syrlig og sød.

  • HOLLANDAISE 25,-

Cremet og syrlig.

BØRNE MENU

Børn under 13 år

  • CHEESE BURGER 89,-

Hakket oksekød med ketchup, mayo, ost, tomat og salat. Serveres med pommes frites og dip.

  • STEAK 179,-

Med pommes frites og sauce.

  • FISKEFILET 89,-

Med pommes frites og remoulade.

  • CHICKEN NUGGETS 89,-

Med pommes frites og dip.

DESSERTER

200 g./ 400 g.

  • CREME BRULÉE 79,-

Serveres med jordbær gelato, friske bær og jordbærcoulis.

  • GELATO 79,-

Lækker italiensk is med flødeskum, bær og chokoladesauce.

  • CHOKOLADEMOUSSE KAGE 79,-

Serveres med vanilje gelato og bær kompot.

  • CHOKOLADEFONDANT 79,-

Lavet på hvid chokolade, ristet pistacie, pakket ind i filodej serveres med bær, crumble og vaniljeis.

  • BØRNE IS 59,-

2 slags is serveres med vaffel.

DESSERTVIN

  • SAUTERNES, LOUIS ESCHENAUER GL. 99,- / 399,-

Bordeaux, Frankrig

  • RUBY PORT, QUINTA DO ESTANHO GL. 69,- / 299,-

Oporto, Portugal

BOBLER

  • SPARKLING BRUT, MCPHERSON GL. 69,- / 299,-

Victoria, Australien

  • CHAMPAGNE, L’ELOQUENTE 499,-

Charly sur Marne, Frankrig

Drikkemenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Julemenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Selskabsmenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Møre bøffer uden kompromis

Vores Black Angus kød er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og enestående smag. Vi sikrer, at vi kun vælger de bedste mærker, herunder dem der har vundet guld ved World Steak Challenge. Dette er en indikation af vores engagement i at levere kød i særklasse til vores kunder.

En afgørende faktor for den fremragende kvalitet af vores Black Angus kød er den specielle kost, som kvæget får. Dyrene bliver kornfodret i en periode på 100-150 dage med en afbalanceret GMO-fri kost. Denne ernæringsmæssige tilgang sikrer, at dyrene får den rette næring, der er nødvendig for at opnå optimal vækst og kvalitet i kødet. Resultatet er et kød med en rig, velsmagende og mørt struktur.

Vi er også stolte af at kunne sige, at vores Black Angus kød er frit for antibiotika og tilsatte hormoner. Dette er vigtigt for mange forbrugere, der søger efter mere naturlige og sundere kødprodukter. Ved at undgå brugen af antibiotika og hormoner sikrer vi, at vores kød produceres med respekt for dyrevelfærd og sundhed.

Vores Black Angus kvæg opdrættes i frodige og tempererede områder, hvor de får optimale betingelser for at udvikle deres fulde potentiale. Disse ideelle omgivelser bidrager til både dyrenes velfærd og kødets kvalitet. Som et resultat får vi et kød, der er mørt, saftigt og har en fantastisk smag.