Onsdags roast

På Felix Steakhouse kan I nu glæde jer til en fortryllende onsdagsaften med vores saftige roast fra Uruguay.

Kom og nyd vores saftige roast fra Uruguay

Når I besøger os på onsdage, kan I forvente en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Udskæringen serveres på et generøst delefad, flankeret af vores lækre steak fries, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Men det er ikke alt – I har også mulighed for at vælge jeres favorit sauce fra vores varierede udvalg og nyde en forfriskende seasons salat som en perfekt ledsager til den saftige roast.

Denne sydamerikanske udskæring bliver håndplukket for sin udsøgte kvalitet, og den grilles nøje over flammer, indtil den opnår den perfekte møre konsistens. Derefter drysses den med en snert af havsalt for at fremhæve de naturlige smagsnuancer.

Vores onsdags roast menu er ad libitum, hvilket betyder, at I kan spise lige så meget, som I ønsker, og vi står altid klar til at fylde jeres bord op med flere smagsfulde bidder. Prisen for denne uforglemmelige oplevelse er kun 295 kr pr. person, hvilket gør det til en yderst rimelig pris for en aften fyldt med kulinarisk forkælelse.

Pris 295 kr. pr. person.

OBS: For at sikre dig en plads til vores onsdags roast, bedes du kontakte os og foretage din bestilling nu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.