Mad til dit selskab

Skal du bruge mad til konfirmationen, brylluppet, receptionen, fødselsdagen eller andre anledninger kan Cafe Felix hjælpe dig. Vi laver og anretter maden på fade, så den er klar til at blive sat på bordet – nemt og lækkert. Hvis pladsen også mangler, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at holde din fest i vores lokaler.

Hold dit fest arrangement på Felix

Hvis du mangler mad til din konfirmation, bryllup, reception, fødselsdag eller andre begivenheder, så kan Cafe Felix hjælpe dig. Ved bordbestilling til 15 personer eller flere betragter vi det som et selskab. Vi vil gerne have menuen aftalt på forhånd, så vores dygtige kokke kan tilberede en fantastisk selskabsmenu til jer. Du kan kontakte os på info@cafefelix.dk for at reservere bord til dit selskab, få yderligere information eller komme med specielle ønsker til menuen. Vi kan arrangere brunch, frokost eller middag til dit selskab.

Du er også velkommen til at besøge os på Cafe Felix i Albertslund Centrum, ringe eller sende en mail for mere information. Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Julemenu

Steakhouse ønsker vi at gøre din julesæson ekstra speciel med vores nøje udvalgte julemenu, som kombinerer klassiske juleretter med vores velkendte steakhouse-stil.

Planlægger du en julefrokost eller måske en intim julemiddag med familie og venner? Vi tilbyder specialdesignede julemenuer til selskaber, der vil skabe uforglemmelige minder i denne festlige sæson.Vi har et begrænset antal pladser til selskaber, så tøv ikke med at booke bord så tidligt som muligt for at sikre, at din festlige fejring bliver en realitet. Kontakt os via telefon eller e-mail for at diskutere dine behov og ønsker.