Julemenu

Fra den 1. November til og med den 7. Januar kan du nyde vores helt unikke Felix Julemenu. Som en helt uforglemmelig oplevelse hos Felix Steakhouse har vi også valgt at inkludere 3 timers fri bar!

Glædelig jul og godt nytår!

Hold dit julearrangement hos Felix

Vores julemenu skal bestilles på forhånd for dit besøg. Ring til vores café på 43 62 31 31 eller vores steakhouse på 43 62 32 32. 

Alt hvad du ser på de forskellige menuer, vil være en del af din middag, så du behøver ikke tænke over, hvilken menu du vil have. Du kan smage dem alle sammen! Vi garanterer en masse mad og samtlige smage. I forhold til allergener ved vi at i et selskab kan der være specielle behov. Selvom vi er et steakhouse, kan vi levere vegetar alternativer, ligesom vi også tager højder for allergener og religion. Oplys os gerne dine ønsker ved bestilling, så løser vi det.

Vi glæder os til at give jer en aften i ikke glemmer samt en god jul.

Julemenu 1

Gælder for reservationer med minimum 10 personer.

Pris. 995,- pr. person.
inkl. 3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand

FORRET
Oksecarpaccio
Røget okseinderlår med trøffelmayo, rucola, revet vesterhavsost, olivenolie.

Serveres med focaccia brød med hjemmelavet kryddersmør. 

HOVEDRET
Serveres på delefade:
World tour – 3 forskellige udskæringer

1. New Zealands lammekrone med rosmarin

2. Uruguay mørbrad smørstegt med timian

3. Ribeye fra USA kornfodret 200+ dage

SAUCE
Bearnaise

Rødvin sauce lavet på reduceret portvin

SIDE ORDERS
Steak fries med havsalt og oregano

Små kartofler med smør og timian

Cæsar salat

Felix blandet salat

DESSERT
Hvid chokolademousse

m. amerana krystaliseret hvid chokolade,

kirsebær, tuile & rød melde

Julemenu 2

Gælder for reservationer med minimum 10 personer.

795,- pr. person
inkl. 3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand

FORRET
Andecarpaccio
Sous vide andebryst skåret i tynde skiver m. mayonnaise lavet på andereduktion og appelsin.

Serveres med kroketter med confiteret and, pærechutney og gelé lavet på rødkål

HOVEDRET

Tornedos af kalvemørbrad på 220G, bundet fast med røget bacon, tilberedt på gril derefter i ovn med smør, hvidløg og timian.

Serveres på rodfrugtpure, sauterede svampe, vinter grønt, pommes Anna, rødvinssauce lavet på portvin reduktion.

DESSERT
Ris a la mande med ristede mandler & amareno kirsebær.

Serveres med Italiansk mælkeis lavet på kirsebær, kørvel og kirsebær tuiles